Látogatóink  

Jelenleg 5 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

   

Keresés  


   

Őszi kirándulás 2023

2023. szeptember 15-én, pénteken tartottuk meg hagyományosőszi kirándulásunkat. Ebben az évben tovább folytattuk a gyerekek látókörének bővítését, igyekeztünk a pályaorientációban segíteni.

őszi kirándulás

A szép őszi időben az alsó és felső tagozat külön útvonalon jutott el a célállomásra, a falu Retro parkjába. Az alsósok izgalmas rejtvényeket oldottak meg, exatlon pályán teljesítettek, puzzlet raktak ki, illetve ügyességi versenyen vettek részt. A felső tagozat hosszabb útvonalon haladt állomásról állomásra.

őszi kirándulás

őszi kirándulás

őszi kirándulás

őszi kirándulás

őszi kirándulás

őszi kirándulás

Ügyességi, logokai feladatokat oldottak meg. A Retro parkban a tízórai, és a játék után érdeklődve vettek részt az Állampusztai Országos Büntetésvégrehajtási Intézet Műveleti csoportjának , valamint az Intézet Kutyás csoportjának a bemutatóján. A Műveleti csoport bepillantást engedett a a fegyőrök munkájának izgalmas pillanataiba. Láthattuk, hogyan történik a szökött rabok elfogása, a bilincselés, ártalmatlanná tétel, a rabok előállítása, és szállítása. A Kutyás csoport bemutatója volt a legizgalmasabb: megismerhették a drogkereső kutyák, a csibészkedés titkait. Mindent kipróbálhattak a gyerekek, a hosszú sorok mutatták az óriási érdeklődést. Köszönjük az Állampusztai BV Intézet munkatársainak a bemutatót!

 

őszi kirándulás

őszi kirándulás

A képek ide kattintva megtekinthetőek!

   
© Akasztói Általános Iskola