Látogatóink  

Jelenleg 8 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

   

Keresés  


   

SZMK bál 2024

Hawai szigetére hívtuk vendégeinket január 27-én. A Faluház adott otthont az eseménynek, köszönet Csehi Zoltánné igazgató asszony, valamint Suhajda Antal polgármester úr és az akasztói önkormányzat támogatásának.

SZMK bál

Koktélokkal, üdvözlő virágfűzérrel fogadtuk a szülőket, nevelőket, és a baráti társaságokat. A színes dekoráció elkészítésében sok anyuka, apuka pedagógus vett részt.

SZMK bál

SZMK bál

A bálat Ujváriné Lengyel Éva igazgatónő nyitotta meg majd megtekintettük az alsó és felső táncszakkörös gyerekek produkcióját.   A finom svédasztalos vacsorát a Zöld vendéglő szolgáltatta. A borokat Suhajda Imrének, a házi süteményeket Németh Csabának köszönhetjük.

SZMK bál

SZMK bál

Vacsora után a hajnalig tartó mulatozásról Fejes Dávidék gondoskodtak.

SZMK bál

A rengeteg tombola nyereményt a szülők gyűjtötték össze. Nagyon szépen köszönjük a helyi vállalkozásoknak, üzleteknek a felajánlásokat. A nyeremények összegyűjtésében idén is, mint már 11 éve Horváthné Szőke Csilla jeleskedett. Fődíjunk egy Gyulára szóló félpanziós Wellness pihenés volt 2 fő részére 3 napra. A szülők jótékonykodásának eredményét udvarunk, játékokaink szépítésére, bővítésére fordítjuk.

Minden egyes támogatónknak, segítőnknek óriási köszönetünket szeretnénk kifejezni, hogy hozzájárultak bálunk sikeres lebonyolításához!

SZMK bál

SZMK bál

SZMK bál

A képek ide kattintva megtekinthetőek és letölthetőek!

   
© Akasztói Általános Iskola