Látogatóink  

Jelenleg 5 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

   

Keresés  


   

Karácsonyi nap 2023

2023. december 21-én csütörtökön ünnepeltük az iskolában a karácsonyt. Az alsó évfolyamnak a 2.a és 2. b osztály készült már hetek óta a Betlehemi éjszaka nevet viselő műsorával.

karácsony

A gyerekek versekkel, dalokkal tűzdelt jelenetekben adták elő Jézus születését. Megjelenítették a pásztorokat, angyalokat és a három királyt. A Szentcsalád betlehemi barlangját benépesítették a két osztály tanulói. A gyönyörű jelmezek beszerzéséért köszönet illeti a szülőket.

A második órában a felső tagozatosok számára az ötödik osztályosok egy megható műsorral kedveskedtek. A szép műsor méltó ráhangolódást jelentett a legszebb ünnepünkre.

A műsorok után mindenki kedvére társasjátékozhatott, kézműveskedhetett, illetve karácsonyi zenékre vidáman táncolhatott a feldíszített fa körül. Az idei évben állítottuk a leghatalmasabb karácsonyfát. Hálásan köszönjük az önzetlen felajánlást Morvai Zoltánné Magdi néninek. Az ő udvarából jutott el az iskolába Németh József és a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak segítségével a gyönyörű fa.

220 gyerek napját tette ünnepélyesebbé. Hálás köszönet a felajánlásért, és a munkáért!

A finom süteményekről az anyukák gondoskodtak. Köszönet érte!

karácsony

karácsony

karácsony

 karácsony

karácsony

 karácsony

 karácsony

 karácsony

 

karácsony

karácsony

 karácsony

 karácsony

 

A képek ide kattintva megtekinthetőek!

   
© Akasztói Általános Iskola