Látogatóink  

Jelenleg 11 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

   

Keresés  


   

Ballagás 2023

2023. június 16-án az utoljára hallott csengőszó jelezte a Kunszt József Katolikus Általános Iskola nyolcadikos diákjainak, hogy búcsúzniuk kell társaiktól, tanáraiktól és az iskolától.  Először az osztályfőnöki óra keretében a pedagógusok elevenítették fel a legemlékezetesebb élményeket és adtak útravalót a diákoknak. Majd ballagási énekek kíséretében az iskola épületétől is búcsút vettek a végzősök és a katolikus templomban folytatódott az ünnepi műsor.

ballagás

A legeredményesebb diákjaink az idén is jutalmat vehettek át Ujváriné Lengyel Éva intézményvezetőtől: Győri Eszter és Tóth Boglárka 8 éven keresztül kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedhettek, Odrobina Gréta kitartó angol nyelvtanulásáért és sikeres alapfokú nyelvvizsgájáért kapott elismerést.

Gubán Gyula, a MAGOSZ Bács-Kiskun Megyei Szövetségének elnöke az előző évekhez hasonlóan támogatásáról biztosította az agrár területen tovább tanuló diákokat: András Dávidot, Bogdán Tímeát és Szabó Zsombor.

Az SZMK-s szülők - Juhász-Turán Izolda, Zsellér Tímea és Szabóné Boldizsár Brigitta - önzetlen és áldozatos munkájukért köszönetként egy-egy virágot kaptak.

A ballagási szertartás zárásaként az iskolaudvaron egy facsemete ültetésével köszönték meg a ballagó nyolcadikosok az itt töltött éveket.

ballagás

ballagás

ballagás

ballagás

ballagás

ballagás

ballagás

ballagás

ballagás

ballagás

ballagás

ballagás

 

A ballagási képek ide kattintva megtekinthetőek!

 

   
© Akasztói Általános Iskola